Εξειδικευμένο Service

mobilehellas

 

Το τεχνικό τμήμα της Mobilehellas αναλαμβάνει την επιδιόρθωση κάθε προβλήματος της συσκευής σας. Διαθέτουμε πολυετή πείρα στον τομέα του service και εξειδικευμένη γνώση, η οποία μας καθιστά ικανούς να επιδιορθώνουμε  τεχνικά  προβλήματα που μοιάζουν δυσεπίλυτα.

 

Το άριστα εξοπλισμένο τεχνικό μας τμήμα, έχει στη διάθεσή του σύγχρονα μηχανήματα και εξοπλισμό αναβαθμίσεων, Ρομποτικής Επισκευής Πλακετών, υπερύθρων συστημάτων κόλλησης - αποκόλλησης, Rework Systems, θερμαντήρες, επαγγελματικές μπανιέρες υπερήχων, σταθμοί θερμού αέρα και πολυετή εμπειρία με εξειδίκευση στην κινητή τηλεφωνία και στους υπολογιστές. 

 

 Παραλαμβάνουμε την ηλεκτρονική σας συσκευή με όποιον τρόπο σας εξυπηρετεί καλύτερα, προχωράμε σε δωρεάν διάγνωση και έλεγχο του τεχνικού προβλήματος και σας προτείνουμε την πλέον συμφέρουσα οικονομική λύση.

 

Επισκευάζουμε άμεσα, υπεύθυνα και οικονομικά την συσκευή σας.

Χρησιμοποιούμε  άριστης ποιότητας και υψηλών προδιαγραφών ανταλλακτικά, επισκευάζουμε το κινητό, το Tablet ή το Laptop κάνοντας το να λειτουργεί σαν καινούργιο.

 

 - Αλλαγή Γλώσσας.

 

 - Ξεκλείδωμα Δικτύου και Κωδικού Χρήστη.

 

 - Επισκευή κομμένων γραμμών πλακέτας.

 

 - Καθαρισμός πλακέτας από υγρασία.

 

 - Επισκευή ή αντικατάσταση ηλεκτρονικών μερών, όπως οθόνες, κοννέκτορες, επαφές φόρτισης, επαφές μπαταριάς, επαφές Hands Free,...

 

 - Επισκευές αποκολλημένων στοιχείων από υπερθερμάνσεις ή κραδασμούς από πτώσεις.

 

 - Advanced Rework SMD / BGA / Reballing.

 

 - Επισκευή Μητρικής Πλακέτας (Motherboards) και κάρτας γραφικών.

 

 - Επισκευή ή αντικατάσταση μηχανικών μερών, όπως ακουστικά, μικρόφωνα, πληκτρολόγια, κάμερες, μεγάφωνα, προσόψεις,..


 

Επικοινωνούμε μαζί σας σε ένα περιβάλλον φιλικό προς τον καταναλωτή, σας λύνουμε κάθε είδους απορία και είμαστε άξιοι της εμπιστοσύνης σας, ανταποκρινόμενοι στην καλή μας φήμη. 

 

Οι  τεχνικοί της Mobilehellas είναι εξειδικευμένοι και εκπαιδεύονται διαρκώς, ώστε να μπορούν να φέρουν εις πέρας ακόμη και τις πιο απαιτητικές επισκευές σε νέες και παλιότερες συσκευές.