Πληρωμή και παραλαβή

 

 

 

► Πληρωμή με πιστωτική και χρεωστική κάρτα

 

Στο κατάστημά μας έχετε την δυνατότητα να πληρώσετε με κάρτες VISA, MASTERCARD

 

Δεν δεχόμαστε κάρτες American Express, Dinners και Union Pay.

 

 Όσον αφορά την πληρωμή σας μέσω πιστωτικής κάρτας, το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρίας mobilehellas συνεργάζεται με την τράπεζα ALPHA BANK, για τις online πληρωμές σας μέσω των πιστωτικών καρτών Visa και Mastercard. Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα πραγματοποιούνται απ’ ευθείας στα ανώτερα συστήματα ασφαλείας της ALPHA BANK (Υπηρεσία ALPHA e-Pay), τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών. Εφ όσον επιλέξετε να ολοκληρώσετε την αγορά σας μέσω πιστωτικής κάρτας, θα μεταφερθείτε στο ασφαλές περιβάλλον ολοκλήρωσης συναλλαγών της ALPHA BANK (DeltaPay), όπου εκεί θα εισάγετε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας. Με την επιτυχή ολοκλήρωση της συναλλαγής, θα σας αποσταλεί ενημερωτικό email.

 

Το ηλεκτρονικό κατάστημα μας για λόγους ασφαλείας δεν κρατάει τον αριθμό της πιστωτικής σας κάρτας.

Για λόγους ασφαλείας τα στοιχεία της παραγγελίας αποστέλλονται στην τράπεζα για επιβεβαίωση και έγκριση συναλλαγής. Τυχόν καθυστέρηση στην εξέλιξη της παραγγελίας σας θα οφείλεται στην επιβεβαίωση των στοιχείων από την τράπεζά σας.

 

i) Παραλαβή μέσω courier

Με αυτή τη μέθοδο παραλαβής χρεώνεστε έξοδα αποστολής  και η παραγγελία θα πρέπει να πραγματοποιηθεί από εσάς ηλεκτρονικά. Σε αυτήν την περίπτωση που η αγορά σας γίνει με πιστωτική κάρτα απο την σελίδα μας και ζητήσετε αποστολή στον χώρο σας, απαραιτήτως θα μας αποστείλετε φωτοτυπία ταυτότητας μέσω φάξ και κατά την παραλαβή σας να την επιδείξετε στον υπάλληλο της εταιρείας courier.

Τα έξοδα αποστολής εξαρτώνται από το συνολικό βάρος & όγκο της παραγγελίας σας καθώς και από τον τόπο παράδοσης. Υπολογίστε ότι, για προϊόντα τα οποία χωράνε σε φάκελο ασφαλείας (Μπαταρίες κινητών-Handsfree-θήκες κ.α.) η χρέωση είναι 3,50 ευρώ, ενώ για προϊόντα τα οποία πρέπει να συσκευαστούν σε κουτί για ασφαλή μεταφορά (κινητό τηλέφωνο) η χρέωση είναι 5,50 ευρώ, για μεγάλες πόλεις και κεντρικά σημεία. Αν έχετε επιλέξει περισσότερα ή μεγαλύτερα προϊόντα, η ακριβής χρέωση θα εμφανιστεί στην παραγγελία σας, πριν την ολοκληρωσή της. Για περιοχές όπου η εταιρία courier κρίνει δυσπρόσιτες (όπως χωριά και απομακρυσμένες περιοχές) υπάρχει άλλη χρέωση. Σε αυτή την περίπτωση (δυσπρόσιτης περιοχής) θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για διευκρινήσεις.

Για παράδοση το Σάββατο με courier υπάρχει επιπλέον χρέωση 3,00 € για όλες τις παραπάνω επιλογές.

 

ii)   Παραλαβή από το κατάστημα

Για αγορά με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα από το κατάστημα, είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ η παρουσία σας (του κατόχου της κάρτας) μαζί με την αστυνομική σας ταυτότητα ή το διαβατήριο.

 

 

 

 Πληρωμή με αντικαταβολή και παραλαβή μέσω courier

 

Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία στον χώρο σας μέσω courier, πληρώνοντας με αντικαταβολή.

Αυτή η μέθοδος πληρωμής χρεώνεται 2,00 ευρώ.

Τα έξοδα αποστολής εξαρτώνται από το συνολικό βάρος & όγκο της παραγγελίας σας καθώς & από τον τόπο παράδοσης. Υπολογίστε ότι, για προϊόντα τα οποία χωράνε σε φάκελο ασφαλείας (Μπαταρίες κινητών-Handsfree-θήκες κ.α.), η χρέωση είναι 3,50€, ενώ για προϊόντα τα οποία πρέπει να συσκευαστούν σε κουτί για ασφαλή μεταφορά (κινητό τηλέφωνο κ.α.), η χρέωση είναι 5,50€ για μεγάλες πόλεις και κεντρικά σημεία. Αν έχετε επιλέξει περισσότερα ή μεγαλύτερα προϊόντα, η ακριβής χρέωση θα εμφανιστεί στην παραγγελία σας, πριν την ολοκλήρωση της.

 

Σε περίπτωση που το συνολικό τίμημα της πώλησης υπερβαίνει τα 400.00 euro ή το ποσό των μεταφορικών εξόδων είναι μεγαλύτερο των 10.00 euro τότε το κατάστημα έχει τη δυνατότητα να ζητήσει κατάθεση τουλάχιστον 30.00 euro σαν προκαταβολή για να ολοκληρωθεί η αποστολή της παραγγελίας.

 

Για περιοχές όπου η εταιρία courier κρίνει δυσπρόσιτες (όπως χωριά και απομακρυσμένες περιοχές) υπάρχει άλλη χρέωση. Σε αυτή την περίπτωση (δυσπρόσιτης περιοχής) θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για διευκρινήσεις. 

 

Π.χ.

Αγορά προϊόντος (Μπαταρία ή θήκη κινητού) που αποστέλλεται σε φάκελο ασφαλείας:

3,50€ έξοδα αποστολής και 2,00 € για την αντικαταβολή = 5,50€

 

Αγορά προϊόντος (κινητό τηλέφωνο) που αποστέλλεται σε κουτί:

5,50€ έξοδα αποστολής και 2,00 € για την αντικαταβολή = 7,50€

 

Για παράδοση το Σάββατο με courier υπάρχει επιπλέον χρέωση 3,00 € για όλες τις παραπάνω επιλογές.

Σε αποστολές εκτός Ελλάδος, ΔΕΝ ισχύει καμία από τις παραπάνω χρεώσεις. Σε αυτή την περίπτωση, το κόστος αποστολής υπολογίζεται με βάση τον κατάλογο διεθνών αποστολών.

 

 

►  Πληρωμή μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό

 

i) Παραλαβή μέσω courier

Εάν επιθυμείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας μας, θα πρέπει να καταθέσετε το συνολικό ποσό της παραγγελίας σας μαζί με τα έξοδα αποστολής. Τα έξοδα αποστολής εξαρτώνται από & όγκο της παραγγελίας σας καθώς & από τον τόπο παράδοσης. Υπολογίστε ότι, για προϊόντα τα οποία χωράνε σε φάκελο ασφαλείας (Μπαταρίες κινητών-Handsfree-θήκες κ.α.) η χρέωση είναι 3,50€, ενώ για προϊόντα τα οποία πρέπει να συσκευαστούν σε κουτί για ασφαλή μεταφορά (κινητό τηλέφωνο κ.α.) η χρέωση είναι 5,50€, για μεγάλες πόλεις και κεντρικά σημεία. Αν έχετε επιλέξει περισσότερα ή μεγαλύτερα προϊόντα, η ακριβής χρέωση θα εμφανιστεί στην παραγγελία σας, πριν την ολοκλήρωση της.
Για περιοχές όπου η εταιρία courier κρίνει δυσπρόσιτες (όπως χωριά και απομακρυσμένες περιοχές) υπάρχει άλλη χρέωση. Σε αυτή την περίπτωση (δυσπρόσιτης περιοχής) θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για διευκρινήσεις.

Για παράδοση το Σάββατο με courier υπάρχει επιπλέον χρέωση 3,00 € για όλες τις παραπάνω επιλογές.

Στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής με fax στο 210 57 77 449 ή στο [email protected] αναγράφοντας το αριθμό της παραγγελίας σας.

Αν χρησιμοποιείτε web banking μπορείτε να κάνετε την κατάθεση του ποσού και να μας στείλετε με e-mail στο [email protected]  το αποδεικτικό  κατάθεσης αναγράφοντας οπωσδήποτε το μοναδικό αριθμό της παραγγελίας σας.

Σε αυτό το σημείο, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι για μεταφορά χρημάτων ( έμβασμα ) με ΙΒΑΝ από άλλη τράπεζα, επιβαρύνεστε με τραπεζικά έξοδα 3,00€ έως 5,00€ τα οποία θα πρέπει να κατατεθούν και αυτά πριν την αποστολή ή παραλαβή.

Συγκεκριμένα:

Εάν οι δύο λογαριασμοί ανήκουν σε ίδια τράπεζα, πχ. ο δικός σας λογαριασμός ανήκει στην Πειραιώς και ο λογαριασμός που θα μας καταθέσετε είναι και αυτός στην Πειραιώς, τότε δεν επιβαρύνεστε με τραπεζικά έξοδα.  Αντίθετα, όταν οι δύο λογαριασμοί ανήκουν σε διαφορετική τράπεζα, πχ. ο δικός σας λογαριασμός ανήκει στην Alpha και ο λογαριασμός που θα μας καταθέσετε ανήκει στην Εθνική, τότε επιβαρύνεστε με τραπεζικά έξοδα 3,00€ έως 5,00€

 

ii)   Παραλαβή από το κατάστημα

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να καταθέσετε το ποσό της παραγγελίας σας σε τραπεζικό λογαριασμό και να παραλάβετε από το κατάστημά μας, θα πρέπει οπωσδήποτε να προσκομίσετε το καταθετήριο με επίδειξη της αστυνομικής σας ταυτότητας ή με επικυρωμένη εξουσιοδότηση από δημόσια αρχή, αν δε παραλάβετε ο ίδιος, με τα στοιχεία του παραλήπτη.

 

Αριθμοί τραπεζικών λογαριασμών

 

 

 

Alpha:

 

3470 0233 0001 883

 

IBAN: GR2301403470347002330001883

 

 

Πειραιώς:

 

5046 0923 61967

 

IBAN: GR8601720460005046092361967

 

 

Eurobank:

 

0026 0065 3202 0102 7209

 

IBAN: GR9002600650000320201027209

 

 

 

 

►  Πληρωμή και παραλαβή της παραγγελίας από τα γραφεία της εταιρίας mobilehellas

 

Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να έχει προηγηθεί ηλεκτρονική ή τηλεφωνική παραγγελία.

Για παραλαβές από το κατάστημα, μέρες και ώρες παραλαβών είναι

Δευτέρα - Τετάρτη - Σάββατο: 10:00 - 15:00

Τρίτη - Πέμπτη - Παρασκευή 10:00 - 14:00 & 17:00 - 20:00

μόνο κατόπιν ειδοποίησής σας. Για τη δική σας άμεση εξυπηρέτηση παρακαλείσθε να μη προσέλθετε στο κατάστημα πριν λάβετε ειδοποίηση από εμάς (email-sms).

 

 Δεν δεχόμαστε κάρτες American Express, Dinners και Union Pay.

 

Όλες οι τιμές συμπεριλαμβάνουν Φ.Π.Α. 24%.

 

Στις  μηχανές αναζήτησης σε κάποια προϊόντα μας  εμφανίζονται "Ετοιμοπαράδοτο" = Διαθέσιμο στην κεντρική μας αποθήκη.